M. Barnesas: po pergalės visi linksminosi ir gėrė, o Klay'us su vaikais laidė lėktuvėlius

M. Barnesas: po pergalės visi linksminosi ir gėrė, o Klay'us su vaikais laidė lėktuvėlius

Kaip jau rašėme, dvejus metus dėl kelio kryžminių raiščių ir Achilo sausgyslės traumų praleidęs vienas San Fransisko "Golden State Warriors" lyderių Klay'us Thompsonas jau pradėjo pamažu treniruotis, nors tuo pasidžiaugęs komandos generalinis vadybininkas Bobas Myersas papasakojo, kad 2021-2022 sezono jam teks praleisti.



Karjerą jau baigęs buvęs traumuoto snaiperio bendraklubis Mattas Barnesas papasakojo, kas jo buvęs bendraklubis po pergalių elgiasi neįprastai, taip pat ir po svarbių laimėjimų.

"Mes ką tik laimėjome Vakarų konferencijos finalą 217 metais. Visi mėgavosi pergale, visa aplink tvyrančia euforija. Visi kalbėjosi, valgė ir gėrė.

Ir tuomet pamačiau Klay'ų, kuris stovėjo prie savo spintelės su dviem devynmečiais vaikais – jis juos mokė sulankstyti popierinius lėktuvėlius.


Jie gamino lėktuvėlius iš popieriaus ir laidė juos po visą rūbinę. Štai toks nenuspėjas tas Klay'us", – prisiminimu pasidalijo M.Barnesas.

Visą savo karjerą "Kariams" atstovavęs K.Thompsonas triskart tapo NBA čempionu, dalyvavo penkeriose "Visų žvaigždžių" rungtynėse bei 2016 metais laimėjo tritaškių konkursą.

Du pastaruosius sezonus 31-erių 198 cm ūgio gynėjas nerungtyniavo dėl kelio kryžminių raiščių bei Achilo sausgyslės plyšimo, o 2018-2019 metų sezone vidutiniškai rinko 21,5 taško (40,2 proc. trit.), atkovojo 3,8 bei perėmė 1,1 kamuolio ir atliko 2,4 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: