N. Cole'as papasakojo, kaip D. Wade'as jam pralošė naują „Porsche“

N. Cole'as papasakojo, kaip D. Wade'as jam pralošė naują „Porsche“

Su Malagos "Unicaja" neseniai sutartį sudaręs bei FIBA Čempionų lygoje kitą sezoną rungtyniausiantis Norrisas Cole'as papasakojo, kaip kartą Majamio "Heat" legenda Dwyane'as Wade'as lažybose jam pralošė naujutėlaitį "Porsche" automobilį.



32-ejų 188 cm ūgio gynėjas vilkėjo "Heat" marškinėlius 2011-2015 m. ir dukart (2012 ir 2013 m.) tapo NBA čempionu.

"Mes tiesiog mėtėme į krepšį po treniruotės, o vėliau atėjo laikas, kai vaikinams atėjo laikas dėti ledus atsistatymui, o aš buvau jaunas, man to dar nereikėjo.

Taigi aš tiesiog mankštinausi, mėčiau kamuolį, o vienu metu Dwyane'as atliko man perdavimą. Apsisukau, pažiūrėjau į krepšį ir pasakiau: "O imsiu ir pataikysiu iš čia, iš aikštės vidurio". Dwyane'as: "Lažinamės, kad nesugebėsi?". Aš jam: "Iš ko?".


Jis žinojo, kad visai nedalyvauju azartiniuose žaidimuose. Tiesiog nežaidžiu ten, kur galima prarasti pinigus. Ir Wade'as tuomet pasakė: "Jei pataikysi, gausi "Porsche", štai ir viskas". Aš sutikau: "Lažinamės".

Atlikau metimą, ir kamuolys pasiekė tikslą. Padariau tai. Tuomet Dwyane'as tarė: "Automobilis lauks tavęs, kai parskrisime į Majamį", – prisiminimais pasidalijo N.Cole'as.

D.Wade'as parašė komentarą prie šios istorijos ir patvirtino pasakojimo tikrumą.

"Čia viskas tik tiesa!" – brūkštelėjo triskart NBA čempionas ir 13-os "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: