Shaqas: džiaugiuosi, kad esu paskutinis, kuriam pavyko įveikti M. Jordaną atkrintamosiose

Shaqas: džiaugiuosi, kad esu paskutinis, kuriam pavyko įveikti M. Jordaną atkrintamosiose

Šlovės muziejaus narys bei TNT laidų vedėjas Shaquille'as O'Nealas pasisakė apie geriausiu visų laikų krepšininku tituluojamą Čikagos "Bulls" legendą Michaelą Jordaną.



1995 m. NBA Rytų konferencijos pusfinalyje Shaqo atstovaujamas "Magic" klubas 4:2 patiesė "bulius", vėliau 4:3 nukovė Indianos "Pacers", tačiau superfinale 0:4 nepasipriešino Hjustono "Rockets".

"Labai didžiuojuosi tuo, kad esu paskutinis, kuriam pavyko nugalėti Jordaną atkrintamosiose. Žinau, daugelis pasakys, kad tai įvyko po jo sugrįžimo iš beisbolo, tačiau tai neturi jokios reikšmės. Taip, tai buvo ne tas Michaelas, tačiau ir tuomet jis atrodė pakankamai gerai.

Nuoširdžiai manau, kad tais metais privalėjome iškovoti titulą. Problema tame, kad tuo metu buvome pernelyg jauni ir daug laiko skyrėme ne tiems dalykams. Pavyzdžiui, su Penny Hardaway'umi grūmėmės dėl lyderystės rūbinėje, tai kvaila", – "FULL SEND Podcast Clips" papasakojo Sh.O'Nealas.


49-erių 216 cm ūgio vidurio puolėjas, vilkėdamas "Magic", Los Andželo "Lakers", Majamio "Heat", Finikso "Suns", Klivlando "Cavaliers" ir Bostono "Celtics" marškinėlius, NBA lygoje viso sužaidė 1207 rungtynes, vidutiniškai per 35 minutes rinko 23,7 taško, atkovojo 10,9 kamuolio, atliko 2,5 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo 2,3 metimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: