„Warriors“ žvaigždė D. Greenas: mėgstu gaudyti žiniasklaidos atstovus klystant

„Warriors“ žvaigždė D. Greenas: mėgstu gaudyti žiniasklaidos atstovus klystant

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždė ir vienas San Fransisko "Golden State Warriors" lyderių Draymondas Greenas papasakojo apie savo sunkų bendravimą su sporto žiniasklaidos atstovais.



"Mėgstu juos prigauti ir nurodyti jiems klaidas, neteisingas nuomones, žodžius ir dalykus, kuriuos jie bando "prastumti".

Man patinka jiems tai išsakyti, o vėliau tau užtenka suklysti, padaryti kažką ne taip, pavyzdžiui, pažadėti pergalę ir pralaimėti, jie išpučia iš to burbula ir visur apie tai trimituoja. O patys gali kalbėti bet ką ir nejausti jokios atsakomybės.

Galima ateiti į televiziją, į TNT ar ESPN, kalbėti apie visai nuo realybės nutolusius dalykus. O vėliau grįžti kitą dieną ir ramiausiai kalbėti priešingai. Kaip man tai nepatinka. Tai tikra nesąmonė...


Pasakau ką nors ne taip, iškart užsipuola. Bet kai pats juos pataisai, jie tampa tokiais įžeistais. O aš labai mėgaujuosi tai stebėdamas", – išdėstė D.Greenas.

Praėjusiame sezone 31-erių 198 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 32 minutes rinko po 7 taškus, atkovojo 7,1 bei perėmė 1,7 kamuolio ir atliko 8,9 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: