Shaqas paaiškino, ko reikia D. Lillardui norint tapti NBA čempionu

Shaqas paaiškino, ko reikia D. Lillardui norint tapti NBA čempionu

Šlovės muziejaus narys bei TNT ekspertas patarė NBA lygos superžvaigždei bei Portlando "Trail Blazers" lyderiui Damianui Lillardui pereiti į kitą klubą, jei nori iškovoti čempiono titulą.



"Lillardas yra senosios mokyklos atstovas, tačiau žaidžia kitais laikais, dabartinės mokyklos. Senosios mokyklos atstovas pasakys: "Aš nesijungsiu su tavimi, aš tave nugalėsiu".

O naujosios mokyklos atstovas pasiūlys sujungti jėgas ir viską palengvinti. Lillardui šiuo klausimu sprendimas yra itin sunkus.

Damianas nori likti Portlande ir laimėti. Tačiau gal jam reiktų pakeisti požiūrį... Visi kiti tęsia jėgų sujungimą, o tai vis tolina jį nuo siekiamo tikslo.


Ar jis turi pereiti į kitą komandą, kad padidintų šansus tapti čempionu? Manau, kad turėtų. Man nelabai patinka, kai vaikinai susijungia, tačiau nieko nepadarysi", – teigia 4 čempiono žiedus turintis Shaqas.

Praėjusiame reguliariajame sezone D.Lillardas vidutiniškai per 36 minutes rinko 28,8 taško (39,1 proc. trit.), sugriebė 4,2 kamuolio ir atliko 7,5 rezultatyvaus perdavimo.

Atkrintamosiose varžybose 31 metų 188 cm ūgio įžaidėjo rodikliai buvo dar įspūdingesni – 34,3 pelnyto taško (44,9 proc. trit.), 4,3 atkovoto bei po 1 perimtą kamuolį ir po 10 rezultatyvių perdavimų per 41 minutę.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: