Ch. Webberis: buvo skaudu kaskart, kai manęs nepriimdavo į Šlovės muziejų

Ch. Webberis: buvo skaudu kaskart, kai manęs nepriimdavo į Šlovės muziejų

Garsus NBA žaidėjas Chrisas Webberis papasakojo, kaip stipriai norėjo patekti į Šlovės muziejų  ir kaip pergyveno per užsitęsusius aštuonerius metus laukimo.



Penkerių "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvio svajonė galiausiai bus įgyvendinta rugsėjo 11 dieną.

"Visada tikėjau, kad man pavyks tapti Šlovės muziejaus nariu. Maniau, kad mano pasiekimų sąrašas tam tinka, tačiau vieta ten niekam nėra garantuota.

Kaskart, kai manęs neįtraukdavo į sąrašą, jausdavau skausmą. Gana ilgai stengiausi laikytis toliau nuo to. Sakiau sau negalvoti apie tai, tęsti darbus ir rūpintis savo reikalais.


Tačiau kai mane įtraukė šiemet, buvo nuostabu. Tiesiog neįtikėtina. Net nežinau, kaip paaiškinti. Ir pergyvenu,  kad visi jausmai išsilies ir taps vieši, kai tai įvyks, bet jausmas ypatingas. Dėkoju Dievui už šį džiaugsmą.

Ch. Webberį 1993 m. NBA naujokų biržoje pirmuoju šaukimu pasirinko Orlando "Magic", tačiau perleido San Fransisko "Golden state Warriors", taip pat jis vilkėjo Sakramento "Kings", Filadelfijos "76ers" ir Detroito "Pistons" marškinėlius.

208 cm ūgio sunkusis krašto puolėjas viso sužaidė 831 rungtynes, vidutiniškai per 37 minutes rinko 20,7 taško, atkovojo 9,8 bei perėmė 1,4 kamuolio, atliko 4,2 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo 1,4 metimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: