P. Pierce'as: dabar visi dirbtinai kuria komandas, mūsų trio susidarė savaime

P. Pierce'as: dabar visi dirbtinai kuria komandas, mūsų trio susidarė savaime

Bostono "Celtics" legenda Paulas Pierce'as išreiškė pasitenkinimą, kad 2008 m. iškovojo NBA čempiono titulą su komanda, kuri jį pakvietė naujokų biržoje.



43-ejų lygos tritaškių konkurso nugalėtojas aiškina, kad jų žvaigždėtasis trio su Kevinu Durantu ir Ray'umi Allenu, skirtingai nei dabartiniai dirbtiniai dariniai, susidarė savaime.

"Labai didžiuojuosi tuo, kad titulą iškovojau su savo komanda. Tai buvo kita epocha, kiti laikai. Dabar jau viskas ne taip. Žaidėjai dažnai pereina, jie sudaro dirbtines komandas.

Bostone vyko kitaip. Kažkas pasakys, kad pats žaidžiau superkomandoje, tačiau mums tuomet šypsojosi sėkmė, bet nebūtų nieko pavykę. Mums pasisekė su šaukimu, pasisekė su perėjimu, pasisekė, kad Garnettas atsisakė mainų blokavimo opcijos.


Mums reikėjo visų šių faktorių sutapimo, o šiais laikais vaikinai sujungia jėgas dirbtinai, surenka komandas laisvųjų agentų rinkoje, jungiasi draugiškų santykių pagrindu. Ir aš neturiu nieko prieš.

Tačiau būtent dėl šios priežasties aš taip didžiuojuosi, kad tapau čempionu su komanda, kurioje žaidžiau tiek sezonų, su kuria išgyvenau sunkius laikus", – pareiškė P.Pierce'as, kuris 2008 metais buvo pripažintas finalo serijos MVP.

Čempioniško sezono atkrintamosiose varžybose 201 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 28 minutes rinko 19,7 taško (36,1 proc. trit.), atkovojo po 5 bei perėmė 1,1 kamuolio ir atliko 4,6 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: