Olimpinis vicečempionas į Europą negrįš – pereis į europietiškąjį „Mavericks“

Olimpinis vicečempionas į Europą negrįš – pereis į europietiškąjį „Mavericks“

Kaip jau rašėme, ketverius metus Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) lygoje praleidęs Frankas Ntilikina galėjo grįžti rungtyniauti į Europą.



Su Prancūzijos rinktine Tokijuje olimpiniu vicečempionu tapęs krepšininkas tapo laisvuoju agentu. Pranešama, kad F.Ntilikina rimtai domisi Bolonijos "Virtus" klubas, kuris ieško pamainos naujokui Nico Mannionui. Italui nustatytas skrandžio infekcinis susirgimas, dėl kurio jam teks praleisti mažiausiai 7 savaites.

Tačiau prancūzas visgi liks už Atlanto ir sudarys sutartį su "europietiškuoju" Dalaso "Mavericks" klubu, kuriame jau rungtyniauja slovėnas Luka Dončičius, latvis Kristapas Porzingis, vokietis Maxi Kleberas ir serbas Bobanas Marjanovičius.

Strasbūro SIG komandoje profesionalo karjerą pradėjusį F.Ntilikiną 2017 m. NBA naujokų biržoje aukštu aštuntuoju šaukimu pasirinko Niujorko "Knicks".


Viso stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje 23-ejų 193 cm ūgio gynėjas sužaidė 211 rungtynių, vidutiniškai per 20 minučių įmesdavo 5,5 taško (32,8 proc. trit.), atkovodavo po 2 kamuolius ir atlikdavo 2,7 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: