Koronavirusą nugalėjusi buvusi NBA žvaigždė: grįžau iš mirtininkų kameros

Koronavirusą nugalėjusi buvusi NBA žvaigždė: grįžau iš mirtininkų kameros

Kaip jau rašėme, buvusi Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždė Cedricas rugsėjo pradžioje Ceballosas "Instagrame" patalpino nuotraukoje iš reanimacijos palatos, į kurią jis pateko dėl koronaviruso, o šiandien pranešė, kad gydymas yra baigtas.

"Sveiki visi, po 20 dienų mirtininkų kameroje, Jo gailestingumo ir jūsų maldų bei gerų linkėjimų dėka, vėl esu namie. Negaliu padėkoti už pagalbą kiekvienam asmeniškai. Gydytojai ir seselės atliko daug darbo, ypač, kai man buvo labai sunku.



Yra du dalykai, kurie padėtų ištverti visa tai, nepriklausomai nuo to, esi paskiepytas ar ne. Pirmiausia, nusiteikimas kovoti ir noras gyventi. Antra, sveikatos apsauga.  Į kiekvieną iš tiesų žiūrima kitaip, jei jis turi sveikatos draudimą," – parašė 52-ejų havajietis.

Atstovaudamas Finikso "Suns" C.Ceballosas 1992 m. laimėjo NBA dėjimų konkursą, o 1995 m. gindamas Los Andželo "Lakers" garbę dalyvavo "Visų žvaigždžių" rungtynėse.

Minėtame sezone 201 cm ūgio puolėjas per mačą vidutiniškai rinko 21,7 taško (39,7 proc. trit.), atkovojo po 8 bei perėmė po 1 kamuolį ir atliko 1,8 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: