G. Arenasas: „76ers“ nenori pripažinti, kad patys kalti, jog B. Simmonsas tapo tokiu

G. Arenasas: „76ers“ nenori pripažinti, kad patys kalti, jog B. Simmonsas tapo tokiu

Buvusi NBA lygos žvaigždė Gilbertas Arenasas apkaltino "76ers" bei vyriausiąjį trenerį Docą Riversą tuo, kad jie nesugebėjo išnaudoti Beno Simmonso aikštelėje bei neatskleidė jo sugebėjimų.



"Blogiausia Simmonso istorijoje yra tai, kad "76ers" nenori pripažinti, jog patys kalti dėl to, kad jis tokiu tapo.

Kalbame apie 210 cm ūgio vaikiną, kuris pats gali prasiveržti po krepšiu kada tik nori. Jis būtų nesulaikomas, jei nusiteiktų įmesti 40 taškų.

Riversas neteisingai išnaudoja Simmonsą. Jam neužtenka proto pasakyti: "Ei, Benai, tiesiog veržkis po krepšiu. Tiesiog eik ir rink taškus".


Priminsime, kad australas pareiškė, jog gali pereiti į bet kurį iš 29 NBA klubų, tik ne likti "76ers" gretose. Krepšininkas neatvyko į treniruočių stovyklą, už ką jam gresia milžiniškos baudos.
 
Praėjusiame NBA lygos reguliariajame sezone B.Simmonsas vidutiniškai per 32 minutes rinko 14,3 taško (61,3 proc. baudų), atkovojo 7,2 bei perėmė 1,6 kamuolio ir atliko 6,9 rezultatyvaus perdavimo.

Atkrintamosiose varžybose 25-erių 211 cm ūgio atakų organizatorius buvo labiausiai kritikuojamas dėl baudų pataikymo – 11,9 pelnyto taško (34,2 proc. baudų), 7,9 atkovoto bei 1,3 perimto kamuolio ir 8,8 rezultatyvaus perdavimo per 34 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: