Giannis: mano sugrįžimas po kelio traumos – ne stebuklas, jei negeri ir nerūkai

Giannis: mano sugrįžimas po kelio traumos – ne stebuklas, jei negeri ir nerūkai

NBA superžvaigždė ir Milvokio "Bucks" lyderis Giannis Antetokounmpo, prisimindamas kelio traumą praėjusio sezono atkrintamosiose varžybose, išreiškė viltį, kad ateityje pavyks išvengti sunkų sužalojimų rūpinimosi savo kūnu dėka.



Priminsime, kad graikas patyrė kelio traumą Rytų konferencijos finalo prieš Atlantos "Hawks" ketvirtajame mače.

Tuomet daugelis manė, kad "Greek Freak" iškrito iš rikiuotės ilgam laikui, tačiau G.Antetokounmpo grįžo ir serijoje prieš Fnikso "Suns" atvedė savo komandą iki čempionės titulo bei tapo finalo MVP.

"Tai nebuvo stebuklas. Jei tu sunkiai dirbi, nevartoji alkoholio ir nerūkai, intensyviai treniruojiesi 8-9 metus, įmanoma daug kas.


Neturėjau žaisti pirmajame finalo susitikime. Jaučiau stiprius skausmus. Skausmai išliko ir iki šiol. Tačiau viskas bus tvarkoje", – patikino dukart lygos MVP.

Praėjusiame reguliariajame sezone G.Antetokounmpo vidutiniškai per 33 minutes įmesdavo 28,1 taško (30,3 proc. trit.), atkovodavo po 11 bei perimdavo 1,2 kamuolio, atlikdavo 5,9 rezultatyvaus perdavimo ir blokuodavo 1,2 metimai.

Panašūs 26-erių 211 cm ūgio puolėjo rodikliai buvo ir atkrintamosiose varžybose – 30,2 pelnyto taško (18,6 proc. trit.), 12,8 atkovoto bei po 1 perimtą kamuolį, 5,1 perdavimo ir 1,2 blokuoto metimo per 38 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: