Skiepytis vengiantis K. Irvingas tiki slaptosiomis bendrijomis ir šėtono sąmokslu

Skiepytis vengiantis K. Irvingas tiki slaptosiomis bendrijomis ir šėtono sąmokslu

Kaip jau rašėme, skiepytis nuo COVID-19 atsisakantis Bruklino "Nets" atakų organizatorius Kyrie Irvingas gali praleisti visas ateinančio sezono namų rungtynes.



Krepšininkas paminėtas "The Rolling Stone" straipsnyje apie vakcinavimą NBA, kurioje minimas ir K.Irvingas.

Žaidėjų profsąjungos vykdomojo komiteto viceprezidentas neseniai "Instagram" sekti ir dėti patiktukus po žinutėmis konspirologo, kuris tvirtina, kad "slaptosios bendrijos" skiepų pagalba siekia pajungti juodaodžius prie pagrindinio kompiuterio įgyvendinančio "šėtono sąmokslą".

Dezinformacijos apie "Moderna" mikročipus kampanija paplito keliose NBA klubuose. Tai paliudijo kelios dešimtys šiuo metu rungtyniaujančių krepšininkų, taip pat Šlovės muziejaus nariai, lygos vadovai, arenų darbuotojai ir virusologai.


90 proc. lygos žaidėjų yra paskiepyti, o kiti rizikuoja nežaisti savo arenose bei mokėti baudas, jei to reikalauja jų mieste nustatytos taisyklės, o jos galioja Niujorke, San Fransiske ir Toronte.

Išimtis yra taikoma tik dėl sveikatos priežasčių bei religinių įsitikinimų, o pastarosios ketina griebtis ir 7 "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis bei 2016 m. NBA čempionas.

Priminsime, kad praėjusiame reguliariajame sezone K.Irvingas dėl įvairiausių, dažnai kritikuojamų priežasčių praleido 18 iš 72 rungtynių.

29-erių 188 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 35 minutes rinko 26,9 taško (40,2 proc. trit.), atkovojo 4,6 bei perėmė 1,4 kamuolio ir atliko po 6 rezultatyvius perdavimus.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: