G. Arenasas: sunkiausia buvo gauti K. Garnetto autografą, laukiau to 4 metus

G. Arenasas: sunkiausia buvo gauti K. Garnetto autografą, laukiau to 4 metus

Triskart NBA "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis Gilbertas Arenasas prisipažino, kad šio amžiaus pirmajame dešimtmetyje jam sunkiausia buvo gauti lygos legendos Kevino Garnetto autografą.



Tuo metu Vašingtono "Wizards" marškinėlius vilkėjusio "Agento Zero" teigimu, K.Garnettas dažniausiai būdavo nekokios nuotaikos ir atsisakydavo pasirašyti.

"KG buvo žaidėjas, kurio autografą bandžiau gauti, tačiau tai sekėsi sunkiausiai. Pirmą kartą to paprašiau 2004-aisiais. O gavau tik 2008-aisiais.

Tiesiog reikėjo nutaikyti momentą, kad Garnettas sužaistų puikiai, o jo komanda laimėtų", – Richardo Jeffersono tinklalaidėje prisiminė G.Arenasas.


NBA 1995 metų naujokų biržoje K.Garnettą penktuoju šaukimu pasirinko Minesotos "Timberwolves" klubas, jis dalyvavo 15-oje "Visų žvaigždžių" rungtynių, 2004-aisiais buvo išrinktas lygos MVP, o 2008-aisiais su Bostono "Celtics" tapo čempionu.

45-erių 211 cm ūgio puolėjas reguliariuosiuose sezonuose viso sužaidė 1462 rungtynes, vidutiniškai per 35 minutes rinko 17,8 taško, atkovojo po 10 bei perėmė 1,3 kamuolio, atliko 3,7 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo 1,4 metimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: