J. Valančiūnas: „Esu pasiruošęs sunkiai dirbti bei mirti aikštelėje“ (VIDEO)

J. Valančiūnas: „Esu pasiruošęs sunkiai dirbti bei mirti aikštelėje“ (VIDEO)

Vasarą Memfio „Grizzlies“ komandos išmainytas Jonas Valančiūnas jau ruošiasi naujajam sezonui su Naujojo Orleano „Pelicans“ ekipos marškinėliais.



Prieš pradedant ruoštis sezonui, lietuvis atsakė į JAV spaudos klausimus.

Čia mūsiškis atskleidė, kad mainai jam nebuvo netikėti ir yra pasiruošęs auklėti jaunimą.

„Aš galvojau, kad galiu būti iškeistas. Kažkiek to tikėjausi. Tuo metu buvau namuose, buvo gana vėlu, kai gavau skambutį bei pranešė, jog reikės keltis į „Pelicans“. Mano pirmas dalykas buvo ieškoti internete informacijos apie Naująjį Orleaną. Norėjau daugiau sužinoti apie šį miestą.

Komandoje daug žaidėjų, kurie yra alkani. Reikės daug dirbti. Taip pat turime puikų trenerių štabą. Turėsime išmokti laimėti kaip komanda. Manau bus labai įdomus sezonas.



Kalbant lyderystę, svarbiausia yra ne žodžiai, o darbai. Turi rodyti pavyzdį ir kiekvieną dieną būti pasiruošusiam sunkiai dirbti bei mirti aikštelėje. Tai yra svarbiausia. Aš ir mano kolega Garrettas Temple'as tikrai padėsime jaunimui. Aš tam esu pasiruošęs“, - kalbėjo J. Valančiūnas.

Primename, kad praėjusį sezoną 211 cm ūgio J. Valančiūnas vilkėdamas Memfio „Grizzlies“ marškinėlius vidutiniškai pelnydavo po 16,9 taško ir atkovodavo po 12,5 atkovoto kamuolio. Tai buvo geriausias JV sezonas per jo NBA karjerą.

2021-2022 m. NBA reguliarusis sezonas prasidės spalio 19-ąją ir truks iki balandžio 10-osios.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: