D. Schroderis apie „paleistą“ kontraktą: pinigai nėra svarbiausia, aš netikau „Lakers“

D. Schroderis apie „paleistą“ kontraktą: pinigai nėra svarbiausia, aš netikau „Lakers“

Vokietijos krepšinio žvaigždė bei Bostono "Celtics" naujokas Dennisas Schroderis kratosi jam lipdomos didžiausio tarpsezonio nevykėlio etiketės dėl vasarą "paleisto" stambaus kontrakto.



Los Andželo "Lakers" praėjusio sezono metu siūlė atakų organizatoriui pratęsti kontraktą 4 metams ir 84 mln. dolerių sumai, tačiau jis tikėjosi laisvųjų agentų rinkoje sulaukti pelningesnio pasiūlymo. Galiausiai krepšininkui teko padėti parašą po sutartimi su "Celtics" už 5,9 mln. dolerių.

"Su agentu nusprendėme nepasirašyti to kontrakto. Manau, kad turiu jaustis komfortiškai toje aplinkoje, kurioje esu. Man patinka "Lakers" organizacija, jie sukuria puikių dalykų. Tiesiog visa tai man netiko šimtu procentų.

Žaidžiau kartu su LeBronu Jamesu ir Anthony Davisu, žaidėjais, kurie patenka tarp NBA geriausiųjų. Tačiau, kaip aš manau, nesugebėjau suteikti jiems to, ką moku geriausiai aikštelėje.


Priminsiu, kad pasirašiau pakankamai gerą kontraktą po savo ketvirtojo sezono lygoje, tad man ir mano šeimai viskas bus gerai. Man 28-eri, dar ilgai žaisiu NBA. Pinigai – tai ne svarbiausia", – teigia D.Schroderis.

Praėjusiame NBA lygos sezone 191 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 32 minutes rinko 15,4 taško (33,5 proc. trit.), atkovojo 3,5 bei perėmė 1,1 kamuolio ir atliko 5,8 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: