Shaqas: „Nets“ privalo atsikratyti šėtono sąmokslu tikinčiu K. Irvingu

Shaqas: „Nets“ privalo atsikratyti šėtono sąmokslu tikinčiu K. Irvingu

Šlovės muziejaus narys Shaquille'as O'Nealas mano, kad Bruklino "Nets" turi nedelsiant išmainyti vieną komandos lyderių bei NBA lygos superžvaigždę Kyrie Irvingą, kuris rizikuoja praleisti visas namų rungtynes dėl atsisakymo skiepytis nuo koronaviruso.



"Jie privalo išmainyti Kyrie, jei jis nepasiskiepys. Jei aš būčiau komandoje, tiesiog ateičiau pas vadovybę ir pasakyčiau: "Patraukite jį iš čia. Tiesiog patraukite".

Kas bebūtų "Nets" savininkas, jūs privalote juo atsikratyti", – "CBS Sports Radio" eteryje pareiškė Shaqas.

Kaip jau rašėme, žaidėjų profsąjungos vykdomojo komiteto viceprezidentas, septynerių "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis bei 2016 m. NBA čempionas neseniai "Instagram" pradėjo stebėti ir dėti patiktukus po žinutėmis konspirologo, kuris tvirtina, kad "slaptosios bendrijos" skiepų pagalba siekia pajungti juodaodžius prie pagrindinio kompiuterio įgyvendinančio "šėtono sąmokslą".


Priminsime, kad praėjusiame reguliariajame sezone K.Irvingas dėl įvairiausių, dažnai kritikuojamų priežasčių praleido 18 iš 72 rungtynių.

29-erių 188 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 35 minutes rinko 26,9 taško (40,2 proc. trit.), atkovojo 4,6 bei perėmė 1,4 kamuolio ir atliko po 6 rezultatyvius perdavimus.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: