Ch. Paulas: jei mane išrinks į visų laikų 75-uką, tai reikš labai daug

Ch. Paulas: jei mane išrinks į visų laikų 75-uką, tai reikš labai daug

Žvaigždėtasis Finikso "Suns" atakų organizatorius Chrisas Paulas prisipažino, kad jam būtų didelė garbė, jei išrinktų į NBA visų laikų geriausių krepšininkų 75-uką.



Ateinančiame sezone lyga švęs 75 metų jubiliejų. Šia proga bus išrinkta 75 visų laikų geriausiųjų, kaip prieš 25 metus buvo paskelbtas 50-ukas.

Kaip pranešė NBA, naują rinktinę sudarys komisija iš žiniasklaidos atstovų, esamų ir dabartinių lygos žaidėjų, trenerių, generalinių vadybininkų, klubų vadovų.

"Jei būsiu išrinktas į visų laikų "Top 75", man tai reikš labai daug. Tai iš tiesų taptų reikšmingu įvykiu.


Pamenu, kaip žiūrėjau tas "Visų žvaigždžių" rungtynes prieš 25 metus, stebėjau, kaip 50 geriausiųjų išeina su tai progai sukurtomis striukėmis.

Taigi, man, kaip mūsų žaidimo aistruoliui, būtų labai svarbu patekti į tą rinktinę", – teigia 11-oje "Visų žvaigždžių" mačų dalyvavęs CP3.

Praėjusiame reguliariajame sezone 36-erių 183 cm ūgio veteranas vidutiniškai per 31 minutę įmesdavo 16,4 taško (39,5 proc. trit.), atkovodavo 4,5 bei perimdavo 1,4 kamuolio ir atlikdavo 8,9 rezultatyvaus perdavimo.

Atkrintamosiose varžybose, kuriose "Suns" nužygiavo iki pat superfinalo, Ch.Paulo rodikliai buvo dar solidesni – 19,2 pelnyto taško (44,6 proc. trit.), 3,5 atkovoto bei 1,2 perimto kamuolio ir 8,6 rezultatyvaus perdavimo per 34 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: