Kinas „Nets“ savininkas pasisakė apie skiepytis atsisakantį K. Irvingą

Kinas „Nets“ savininkas pasisakė apie skiepytis atsisakantį K. Irvingą

Bruklino "Nets" savininkas Josephas Tsai taip pat pasisakė apie vieną komandos lyderių bei NBA lygos superžvaigždę Kyrie Irvingą, kuris rizikuoja praleisti visas sezono namų rungtynes dėl atsisakymo skiepytis nuo koronaviruso.



"Kyrie apie tai kalba kaip apie asmeninio pobūdžio problemą, ir aš tai gerbiu. Tačiau kiekvienas turi nepamiršti ir apie mūsų bendrą tikslą.

Koks mūsų tikslas šiemet? kokia mūsų užduotis? Viskas absoliučiai aišku – tapti čempionais. O čempionų komandai reikia, kad visi judėtų viena kryptimi.

Tad tikiuosi, kad galėsiu pamatyti rungtynių su Irvingo dalyvavimu, o vėliau ir jo pergalę čempionate kartu su komandos draugais", – pareiškė milijardierius iš Kinijos.


Kaip jau rašėme, žaidėjų profsąjungos vykdomojo komiteto viceprezidentas, septynerių "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis bei 2016 m. NBA čempionas neseniai "Instagram" pradėjo stebėti ir dėti patiktukus po žinutėmis konspirologo, kuris tvirtina, kad "slaptosios bendrijos" skiepų pagalba siekia pajungti juodaodžius prie pagrindinio kompiuterio įgyvendinančio "šėtono sąmokslą".

Priminsime, kad praėjusiame reguliariajame sezone K.Irvingas dėl įvairiausių, dažnai kritikuojamų priežasčių praleido 18 iš 72 rungtynių.

29-erių 188 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 35 minutes rinko 26,9 taško (40,2 proc. trit.), atkovojo 4,6 bei perėmė 1,4 kamuolio ir atliko po 6 rezultatyvius perdavimus.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: