K. Irvingas jau susidūrė su atsisakymo skiepytis pasekmėmis

K. Irvingas jau susidūrė su atsisakymo skiepytis pasekmėmis

Dar nestartavus naujajam NBA sezonui, lygos superžvaigždė ir vienas Bruklino "Nets" lyderių Kyrie Irvingas jau pajuto atsisakymo skiepytis nuo koronaviruso pasekmes.



Bruklino klubas nepatalpino maištingojo krepšininko atvaizdo komandos sirgaliams skirtoje reklamoje, kurioje galime pamatyti kitas žvaigždes Keviną Durantą ir Jamesą Hardeną bei atsarginį gynėją Bruce'ą Browną.

Priminsime, kad pagal taisykles nevakcinuoti žaidėjai negalės rungtyniauti "Nets" namų rungtynėse, o "Nets" jau paskelbė, kad K.Irvingas praleis ikisezonines rungtynes prieš Milvokio "Bucks".

Jei atakų organizatorius nesutiks skiepytis, jis negalės žaisti mažiausiai 44 susitikimuose (41 namų arenoje, dviejuose Toronte ir viename San Fransiske), taip pat negalės treniruotis su komanda, o kiekvienas praleistas mačas jam kainuos po 448 tūkst. dolerių.


Kaip jau rašėme, žaidėjų profsąjungos vykdomojo komiteto viceprezidentas, septynerių "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis bei 2016 m. NBA čempionas neseniai "Instagram" pradėjo stebėti ir dėti patiktukus po žinutėmis konspirologo, kuris tvirtina, kad "slaptosios bendrijos" skiepų pagalba siekia pajungti juodaodžius prie pagrindinio kompiuterio įgyvendinančio "šėtono sąmokslą".

Priminsime, kad praėjusiame reguliariajame sezone K.Irvingas dėl įvairiausių, dažnai kritikuojamų priežasčių praleido 18 iš 72 rungtynių.

29-erių 188 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 35 minutes rinko 26,9 taško (40,2 proc. trit.), atkovojo 4,6 bei perėmė 1,4 kamuolio ir atliko po 6 rezultatyvius perdavimus.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: