Karjerą baigęs J.J. Redickas įvardijo žaidėją, su kuriuo galėjo tapti NBA čempionu

Karjerą baigęs J.J. Redickas įvardijo žaidėją, su kuriuo galėjo tapti NBA čempionu

Neseniai apie karjeros pabaigą paskelbęs vienas geriausių snaiperių Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) istorijoje J.J.Redickas taip ir netapo čempionu, tačiau įvardijo žaidėją, su kuriuo galėjo tai padaryti.



Jo manymu, tai yra šiuo metu Finikso "Suns" atakoms diriguojantis 11-os "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis Chrisas Paulas, su kuriuo jis žaidė Los Andželo "Clippers" gretose 2013 - 2019 metais.

"Mano šeima ir aplinka jau žinojo, kad baigiu karjerą. Tačiau turėjau keistą jausmą, kad privalau kažkam paskambinti prieš oficialiai paskelbdamas savo sprendimą.

Ir supratau, kam turiu paskambinti. Tai buvo Chrisas Paulas. Paskambinau Chrisui ir papasakojau, kas vyksta.


"Vienintelis dalykas, kurį norėčiau pakeisti savo karjeroje rezultato prasme – tapti čempionu. Ir jei buvo vienintelis žmogus, su kuriuo tai galėjau pasiekti, juo buvai tu".

Kalbėjau nuoširdžiai. Labai norėjau, kad su Chrisu turėtumėme bendrą titulą", – pareiškė J.J.Redickas.

"Duke'o" universiteto žvaigždę 2006 m. NBA naujokų biržoje 11-uoju šaukimu pasirinko Orlando "Magic", taip pat jis vilkėjo Milvokio "Bucks", Los Andželo "Clippers", Filadelfijos "76ers", Naujojo Orleano "Pelicans" ir Dalaso "Mavericks" marškinėlius.

Viso NBA lygoje 37-erių 191 cm ūgio gynėjas sužaidė 940 rungtynių, vidutiniškai per 26 minutes rinko 12,8 taško (41,5 proc. trit.), atkovodavo po 2 kamuolius ir atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.

J.J.Redickas užima 15-ą vietą visų laikų daugiausia tritaškių (1950) pataikiusių NBA žaidėjų sąraše, bei yra 17-as pagal tolimų metimų realizavimo procentą.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: