„Jordan Brand“ pirmininkas prisipažino prieš 56 metus nužudęs žmogų

„Jordan Brand“ pirmininkas prisipažino prieš 56 metus nužudęs žmogų

"Jordan Brand" pirmininkas bei buvęs Portlando "Trail Blazers" prezidentas Larry Milleris prisipažino nužudęs žmogų, kai jam buvo 16-ika. Vyras slėpė šią informaciją net 56 metus.



"Tam nebuvo rimtos priežasties. Labai gailiuosi dėl to. Galvoju apie tą įvykį kasdien. Visi buvome girti. Man aptemo sąmonė. Kai viskas nutiko, pagalvojau: "Po velnių, ką aš padariau?"

Man prireikė daugelio metų, kad realiai suvokčiau, ką padariau. Jei galėčiau atsukti laiką atgal, to nebūtų. Tačiau negaliu. Viskas, ką galiu padaryti, – padėti kitiems žmonėms ir pabandyti užkirsti panašius dalykus.

Labai pergyvenau, kai pasidalijau šia informacija su Michaelu Jordanu, kadangi jį labai gerbiu ir myliu", – "Sports Illustrated" papasakojo L.Milleris.


1965 metų rugsėjo 3 dieną jis nušovė 18-metį Edwardą White'ą bei atliko laisvės atėmimo bausmę, tačiau 56 metus slėpė tai nuo aplinkinių.

L.Milleris priklausė vienai iš Vakarų Filadelfijos gaujų, o žmogžudystė buvo įvykdyta keršijant už bičiulio nužudymą per muštynes su kitos gaujos nariais.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: