D. Riversas išmetė B. Simmonsą iš treniruotės: nutariau, kad jis mums trukdo

D. Riversas išmetė B. Simmonsą iš treniruotės: nutariau, kad jis mums trukdo

NBA lygos žvaigždei Filadelfijos "76ers" sekmadienį leido dalyvauti komandos treniruotėse, tačiau iš to nieko gero neišėjo.



Antradienį ESPN apžvalgininkas Adrianas Wojnarowski pranešė, kad ekipos vyriausiasis treneris Docas Riversas išvarė maištaujantį krepšininką iš treniruotės.

Kaip teigia "The Philadelphia Inquirer" žurnalistas Keithas Pompey, to priežastimi tapo "pasyvus Simmonso elgesys".

"Nutariau, kad jis mums trukdo. Jis nenorėjo daryti to, ką daro visi kiti.Pasakiau, kad jam verta išeiti",  po treniruotės paaiškino D.Riversas.


Filadelfijos klubas skyrė B.Simmonsui diskvalifikavimą vienam mačui, jis praleis sezono starto rungtynes prieš Jono Valančiūno atstovaujamą Naujojo Orleano "Pelicans".

Priminsime, kad australas pareiškė, jog gali pereiti į bet kurį iš 29 NBA klubų, tik ne likti "76ers" gretose ir praleido beveik visą treniruočių stovyklą.

Praėjusiame NBA lygos reguliariajame sezone B.Simmonsas vidutiniškai per 32 minutes rinko 14,3 taško (61,3 proc. baudų), atkovojo 7,2 bei perėmė 1,6 kamuolio ir atliko 6,9 rezultatyvaus perdavimo.

Atkrintamosiose varžybose 25-erių 211 cm ūgio atakų organizatorius buvo labiausiai kritikuojamas dėl baudų pataikymo – 11,9 pelnyto taško (34,2 proc. baudų), 7,9 atkovoto bei 1,3 perimto kamuolio ir 8,8 rezultatyvaus perdavimo per 34 minutes.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: