NBA paskelbė pirmąjį 25-uką iš 75 geriausių visų laikų žaidėjų

NBA paskelbė pirmąjį 25-uką iš 75 geriausių visų laikų žaidėjų

Kaip jau rašėme, šiame sezone Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) švenčia 75 metų jubiliejų. Šia proga bus išrinkta 75 visų laikų geriausiųjų, kaip prieš 25 metus buvo paskelbtas 50-ukas.



Naują rinktinę sudarė komisija iš žiniasklaidos atstovų, esamų ir dabartinių lygos žaidėjų, trenerių, generalinių vadybininkų, klubų vadovų.

Visi krepšininkai bus paskelbti ne iš karto, trečiadienį paviešintas pirmasis 25-ukas.

Į jį pateko du europiečiai – graikas Giannis Antetokounmpo ir Vokietijos krepšinio simbolis Dirkas Nowitzki, o iš šiuo metu žaidžiančių – Bruklino "Nets" žvaigždės Kevinas Durantas ir Kyrie Irvingas.


Sąraše galime išvysti tokias legendas kaip Kareemas Abdul-Jabbaras, Hakeemas Olajuwonas, Julius Irvingas, Charlesas Barkley, Billas Russellas, Oscaras Robertsonas ar Johnas Stocktonas.

Visas pirmųjų 25 geriausiųjų sąrašas:

Kareemas Abdul-Jabbaras, Giannis Antetokounmpo, Nate‘as Archibaldas, Charlesas Barkley, Bobas Cousy, Dave‘as Cowensas, Kevinas Durantas, Julius Ervingas, George‘as Gervinas, Halas Greeras, Jamesas Hardenas, Elvinas Hayesas, Jerry Lucasas, Moses Malone‘as, Kevinas McHale‘as, George‘as Mikanas, Steve‘as Nashas, Dirkas Nowitzki, Hakeemas Olajuwonas, Bobas Pettitas, Willis Reedas, Oscaras Robertsonas, Davidas Robinsonas, Billas Russellas, Johnas Stocktonas.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: