Kobe našlė teisme: šerifas patikino, kad katastrofos vieta bus saugoma

Kobe našlė teisme: šerifas patikino, kad katastrofos vieta bus saugoma

Los Andželo apygardos teismas tęsia tragiškai žuvusios "Lakers" legendos Kobe Bryanto našlės Vanessos Bryant ieškinio nagrinėjimą.



Priminsime, kad moteris pateikė ieškinį Los Andželo apygardos šerifui dėl nuotraukų iš avarijos vietos, kurioje žuvo jos vyras, duktė Gianna ir dar septyni žmonės, nuotraukas. Ieškinyje teigiama, kad mažiausiai aštuoni šerifo pavaduotojai fotografavo tragedijos vietą telefonais bei vėliau panaudojo nuotraukas asmeniniais tikslais.

"Pasakiau: "Jau negalite man grąžinti vyro ir vaiko, tačiau pasirūpinkite, kad niekas nefotografuotų. Prašau, užtikrinkite saugumą šiame rajone. Ir jis pasakė: "Padarysiu tai".

Tuomet pareikalavau: "Ne, man reikia, kad paskambintumėt tuo pat, noriu, kad įsitikintumėte, jog teritorija saugoma", – duodama parodymus teigė V.Bryant.


Penkiskart NBA čempiono našlė reikalauja kompensacijos už aplaidumą darbe, įsikišimą į asmeninį gyvenimą bei tyčinį moralinės žalos padarymą.

Anksčiau skelbėme, jog teismas pareikalavo , kad V.Bryant ir kitiems šeimos nariams turi būti atlikta psichiatrijos ekspertizė, kuri nustatytų, ar jiems buvo padaryta moralinė žala.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: