G. Popovichius įvardijo dabartinį žaidėją, kuris panašus į Shaqą, Kobe ir Magicą

G. Popovichius įvardijo dabartinį žaidėją, kuris panašus į Shaqą, Kobe ir Magicą

San Antonijaus "Spurs" vyriausiasis treneris Greggas Popovichius įvardijo šiuo metu žaidžiantį krepšininką, kuris panašus į legendinius Shaquille'ą O'Nealą, Kobe Bryantą ir Magicą Johnsoną.



Garsiojo stratego manymu – tai dukart lygos MVP ir dabartinis NBA čempionas Milvokio "Bucks" gretose Giannis Antetokounmpo.

"Ką pajutau pirmą kartą pamatęs Giannį 2014 metais? Nemanau, kad tuo metu kažkas galėjo žinoti, kaip smarkiai šis vaikinas įsitraukęs į krepšinį, kaip iš visų jėgų stengiasi tapti geresniu.

Pasiekti jo dabartinį lygį neįmanoma vien talento dėka. Tam reikia nuolat dirbti, aikštelėje būti tokiu pat pasiaukojančiu kaip O'Nealas, Bryantas ir Magicas. Giannis turi tokį pat aistringą norą laimėti, kaip ir mano išvardinti vaikinai.


Matau, kad Antetokounmpo toliau uoliai dirba, manau, kad ateityje pamatysime dar labiau fantastiškų dalykų", – Graikijos leidiniui gazzetta.gr dėstė G.Popovichius.

Šiame NBA lygos sezone 26-erių 211 cm ūgio puolėjas jau sužaidė trejas rungtynes, jose vidutiniškai per 28 minutes rinko 22,7 taško, atkovojo 10,7 bei perėmė 1,3 kamuolio, atliko 5,7 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo 1,7 metimo.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: