LeBrono gerbėjas K. Perkinsas žino „Lakers“ nesėkmių priežastį: tai – R. Westbrookas

LeBrono gerbėjas K. Perkinsas žino „Lakers“ nesėkmių priežastį: tai – R. Westbrookas

Buvęs ilgametis NBA žaidėjas, o dabar krepšinio analitikas Kendrickas Perkinsas, žinomas kaip prisiekęs lygos superžvaigždės LeBrono Jameso gerbėjas, žino ne itin sėkmingos Los Andželo "Lakers" sezono pradžios priežastį.



"Suprantu, kad dabar komandoje yra daug naujų žaidėjų. Tačiau juk kalbame ne apie jauną kolektyvą.

Russellas Westbrookas yra žaidęs finale. Jis žino, ko tam reikia. Pats buvau toje komandoje. Jis yra labai agresyvus žaidėjas ir dažnai praranda kamuolį jį besivarydamas.

Niekas iš varžovų komandos nebūna jo klaidos priežastimi. Kartais dėl savo greičio jis peržengia aikštės ribas arba neteisingai varosi kamuolį. Tokie praradimai įvyksta gana dažnai, juk dabar jis per rungtynes klysta vidutiniškai po 6 kartus.


Tas pats LeBronas dažniausiai praranda kamuolį dėl kitų komandos draugų klaidų arba geros varžovų gynybos. Westbrooko klaidos įvyksta dėl kitų priežasčių, ir tai yra didelė "Lakers" problema, su kuria teks susitvarkyti. Russellas turi prisitaikyti prie komandos greičio", – teigia K.Perkinsas.

R.Westbrookas prie Kalifornijos klubo prisijungė prieš šį sezoną, o ikisezoniniame etape buvo daug kritikuojamas dėl blankaus žaidimo ir itin didelio prarastų kamuolių skaičiaus.

Šiame reguliariajame sezone 32-ejų 191 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 36 minutes renka 17,8 taško (17,3 proc. trit.), atkovoja 9,4 bei perima po 2 kamuolius ir atlieka 9,4 rezultatyvaus perdavimo, tačiau klysta net po 6 kartus.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: