S. Baylessas apie „Lakers“ šansus laimėti titulą: R. Westbrooko numeris yra 0

S. Baylessas apie „Lakers“ šansus laimėti titulą: R. Westbrooko numeris yra 0

Garsus televizijos laidų vedėjas Skipas Baylessas įvardijo priežastį, dėl kurios Los Andželo "Lakers" negalės pretenduoti į NBA čempiono titulą šiame sezone.



"Niekada nemačiau tokios prigimtinės jėgos kaip Russello Westbrooko. Tačiau problema tame, kad jis yra pats sau, visada veikia vienas. Visi sužavėti tuo, kad jis nuolat rinko trigubus dublius ketverius iš penkerių pastarųjų metų. Aš taip pat sužavėtas.

Tačiau tai nieko neduoda komandai. Ant jo nugaros yra numeris "0". Šis skaičius atspindi jo čempiono žiedų kiekį. Jaučiu, kad jis bus pagrindinė priežastimi, dėl kurios LeBronas negalės iškovoti titulo", – teigia S.Baylessas.

R.Westbrookas prie Kalifornijos klubo prisijungė prieš šį sezoną, o ikisezoniniame etape buvo daug kritikuojamas dėl blankaus žaidimo ir itin didelio prarastų kamuolių skaičiaus.


Šiame reguliariajame sezone 32-ejų 191 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 36 minutes renka po 18 taškų (20,8proc. trit.), atkovoja 8,8 bei perima 1,7 kamuolio ir atlieka 8,7 rezultatyvaus perdavimo, tačiau klysta net 5,7 karto.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: