S. Pippenas: „M. Jordanas norėjo parodyti, kad yra geresnis už LeBroną“

S. Pippenas: „M. Jordanas norėjo parodyti, kad yra geresnis už LeBroną“

Legendinis Čikagos „Bulls“ puolėjas Scottie Pippenas išleido savo prisiminimų knygą, kuri pavadinta „Unguarded“ („Neuždengiamas“).



Joje legenda kritikos pažėrė savo buvusiam komandos draugui Michaelui Jordanui.

S. Pippenas knygoje rašo, jog „The Last Dance“ seriale M. Jordanas piešiamas kaip herojus, o kitiems legendinių „Bulls“ nariams skiriama nepakankamai dėmesio.

„Seriale šlovinamas Jordanas, bet jame nebuvau įvertintas nei aš, nei komandos draugai. Kaip jis gali su mumis taip elgtis po to, ką padarėme ir jo brangiajam prekės ženklui? Dar blogiau, kad Michaelas gavo 10 mln. dolerių, o mes – nė cento“, - pasakojo S. Pippenas.


Šešis NBA titulus iškovojęs S. Pippenas taip pat teigė, kad pagrindinis M. Jordano tikslas buvo pademonstruoti, kad jis vis dar yra geresnis už LeBroną Jamesą.

„Jordanas norėjo įrodyti dabartinei kartai, kad jis vis dar svarbesnis už LeBroną Jamesą, kurį daugelis laiko lygiu Michaelui ar net geresniu už jį. Aš jam buvau tik visų laikų geriausias komandos draugas. Buvau nieko daugiau kaip tik antraeilis personažas. Tik tiek“, - pasakojo S. Pippenas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: