Tarp septynių geriausių NBA kontraktų atsidūrė ir buvęs žalgirietis

Tarp septynių geriausių NBA kontraktų atsidūrė ir buvęs žalgirietis

"Hoopshype" sudarė šio Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezono geriausių kontraktų septynetuką.



Pagrindiniu kriterijumi buvo imama krepšininko kontrakto sumos bei jo žaidimo lygio šiame reguliariajame sezone santykis.

Į septynetuką pateko ir buvęs žalgirietis Isaiah Hartensteinas. Vokietis sudarė vienerių metų 1,73 mln. dolerių vertės sutartį su Los Andželo "Clippers".

23-ejų 213 cm ūgio vidurio puolėjas vidutiniškai per 16 minučių renka 7,2 taško, sugriebia po 5 kamuolius, atlieka 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir blokuoja 1,1 metimo.


Geriausiu kontraktu "Hoopshype" pripažino San Antonijaus "Spurs" aukštaūgio Jakobo Poeltlo. 7,5 mln. uždirbantis austras demonstruoja geriausią žaidimą karjeroje, o ekspertai prognozuoja, kad vasarą jis gali tikėtis ketverių metų 58 mln. dolerių vertės sutarties.

Šiame sezone 26-erių 216 cm ūgio centro rodikliai iš tiesų tapo labai solidžiais – 12,5 pelnyto taško (63,1 proc. dvit.), 9,3 atkovoto kamuolio, po 2 rezultatyvius perdavimus ir 1,3 blokuoto metimo per 29 minutes.

Į septintuką taip pat pateko Desmondas Bane'as (Memfio "Grizzlies"), Gary Paytonas (San Fransisko "Golden State Warriors"), Mo Bamba (Orlando "Magic"), Kelanas Martinas (Indianos "Pacers") ir Austinas Reavesas (Los Andželo "Lakers").







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: