Ispanijos krepšinio žvaigždė R. Rubio: anksčiau buvau egoistas

Ispanijos krepšinio žvaigždė R. Rubio: anksčiau buvau egoistas

Ispanijos krepšinio žvaigždė bei "Cavaliers" atakų organizatorius Ricky Rubio interviu "The Athletic" pripažino, kad pirmiausia buvo nuliūdintas žinios, kad yra išmainytas iš Minesotos "Timberwolves" į Klivlando klubą.



"Anksčiau, kai mane išmainydavo į kitą komandą, nusimindavau, kadangi vėl tekdavo viską pradėti nuo pradžios.

Nuliūsdavau, nes buvau egoistas. Tačiau jei tai atmesti ir išspausti maksimumą iš savo pozicijos, nėra nieko geriau, kaip patekti į komandą, kurioje kiekvienas patenkintas savo vaidmeniu.

Nereikia pamiršti, ką moki daryti geriausiai, ir iš to patirti malonumą. Anksčiau, kai man rungtynių metu nekrisdavo, pamiršdavau, kad turiu likti savimi.


Mane į "Cavaliers" paėmė tam, kad įžaidinėčiau, ginčiausi, atsidurčiau reikiamu metu reikiamoje vietoje. Net jei sužaidi nesėkmingas rungtynes, gali būti labai naudingas", – teigia katalonas.

Lapkričio 7 dieną R.Rubio į Niujorko "Knicks" krepšį įmetė 37 taškus ir pasiekė asmeninį rezultatyvumo NBA lygoje rekordą.

Šiame sezone 31 metų 188 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 29 minutes renka 13,6 taško (35,1 proc. trit.), atkovoja po 4 bei perima 1,2 kamuolio ir atlieka 6,1 rezultatyvaus perdavimo.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: