Shaqas papasakojo istoriją apie beprotišką D. Rodmano vakarėlį (VIDEO)

Shaqas papasakojo istoriją apie beprotišką D. Rodmano vakarėlį (VIDEO)

Šlovės muziejaus narys bei TNT laidų vedėjas Shaquille'as O'Nealas papasakojo apie legendinės Čikagos "Bulls" komandos atstovo Denniso Rodmano vieną iš vakarėlių.



"Turiu pripažinti: jis buvo juokingas. Pavyzdžiui, jis niekada nėjo į dušą po rungtynių. Po sunkaus mačo jis galėjo iškart apsirengti ir išeiti iš rūbinės. Iškart po to mačiau jį populiariame klube su 30 ant jo kaklo kabančių moterų.

Tai buvo beprotiški vakarėliai su daug techno muzikos bei ekstazio tablečių. Kartą nuvykau su juo, ten buvo Leonardo di Caprio, Robertas Downey Jaunesnysis ir daugelis kitų. Visų veidai buvo keisti, buvo labai tamsu, visi daug gėrė.

Vienu momentu pamačiau, kaip D-Rodas gurkšnoja prabangų šampaną, juokauja su visomis tomis žvaigždėmis. Daug žvaigždžių ir daug moterų, kai kurios iš jų laisvai galėjo nusirengti po vakarėlio.


Aš greitai dingau iš tos vietos. Labai greitai", – prisiminimais "Saq Talks Back" eteryje pasidalijo Sh.O'Nealas.

Penkiskart NBA čempionas D.Rodmanas dusyk buvo pripažintas geriausiai besiginančiu lygos žaidėju ir 5 kartus išrinktas į pirmąjį gynybos meistrų penketą.

60-metis 201 cm ūgio puolėjas NBA lygoje viso sužaidė 911 rungtynių, per kurias aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 32 minutes, įmesdavo 7,3 taško (52,1 proc. metimų iš žaidimo), sugriebdavo 13,1 atšokusio kamuolio ir atlikdavo 1,7 rezultatyvaus perdavimo.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: