„Lakers“ nepratęs kontrakto su NBA „mažyliu“ I. Thomasu

„Lakers“ nepratęs kontrakto su NBA „mažyliu“ I. Thomasu

Buvusi NBA žvaigždė Isaiah Thomasas – vėl bedarbis. Kaip praneša Shamsas Charania, Los Andželo "Lakers" klubas nutarė nepratęsti 10 dienų sutarties su lygos "mažyliu", nors šiandien paaiškėjo, kad į karantiną pateko ir patyręs atakų organizatorius Rajonas Rondo.



Įžaidėjas Kalifornijos ekipos gretose spėjo sužaisti 4 rungtynes, vidutiniškai per 25 minutes įmesdavo 9,3 taško (30,8 proc. metimų iš žaidimo, 22,7 proc. trit.), sugriebdavo po 2 kamuolius ir atlikdavo 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Taip pat pranešama, kad I.Thomasas sulaukė kitų komandų dėmesio.

Krepšininkas vasarą dalyvavo kelių NBA klubų peržiūroje, tačiau pasiūlymų taip ir nesulaukė. Dviejų "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis iki "Lakers" be darbo buvo nuo balandžio 13 dienos, kai Naujojo Orleano "Pelicans" nutarė nepratęsti 10 dienų sutarties.


Taip pat I.Thomasas vilkėjo Sakramento "Kings", Finikso "Suns", Bostono "Celtics", Klivlando "Cavaliers", Los Andželo "Lakers", Denverio "Nuggets" ir Vašingtono "Wizards" marškinėlius.

NBA lygoje 32-ejų 175 cm ūgio gynėjas viso sužaidė 532 rungtynes, vidutiniškai per 29 minutes rinko po 18 taškų (36,2  proc. trit.), sugriebė 2,4 kamuolio ir atliko 4,9 rezultatyvaus perdavimo.

Dar įspūdingesni I.Thomaso rodikliai buvo atkrintamosiose varžybose – 22,6 pelnyto taško, 3,1 atkovoto kamuolio ir 6,3 rezultatyvaus perdavimo per 34 minutes.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: