Holivudo garsenybė kirto LeBronui: esi apgailėtinas, tu toks pat feikinis kaip tavo paskutinis titulas

Holivudo garsenybė kirto LeBronui: esi apgailėtinas, tu toks pat feikinis kaip tavo paskutinis titulas

Interneto erdvėje pastaruoju metu aptarinėjamas NBA lygos superžvaigždės bei Los Andželo "Lakers" lyderio LeBrono Jameso poelgis. Po keturis kartus NBA čempionas bei lygos MVP savo "Instagrame" įkėlė vaizdą, kuriame Žmogus-Voras vaizduojamas taip, jog negali atskirti, kuris iš jų yra koronovirusas, o kuris – paprastas gripas ar peršalimas.



Tokio įvykio negalėjo praleisti ir Holivudo garsenybė Michaelas Rapoportas. Tarp aktoriaus ir L.Jameso seniai yra perbėgusi juoda katė, jie abu vienas kitam yra pasiuntę ne itin malonių pareiškimų.

"Tu įkeli "memą" apie Žmogų-Vorą su koronavirusu, peršalimu ir gripu. Nesupranti, kuo skiriasi? Niekas iš mūsų nesupranta, tame ir problema.

Kodėl gi tau nepaskambinus vienam iš tavo draugų Kinijoje ir nepaklausus, ar gali paaiškinti? Arba paskambink Karlui-Anthony Townsui, kuris prarado kelis šeimos narius, gal jis tau sugebės paaiškinti.


Tu turi būti paskutinis, kuriam galima kalbėti apie koronavirusą. Tai vienintelė priežastis, dėl kurios laimėjai savo paskutinį žiedą, savo feikinį "burbulo" žiedą. Jis toks pat feikinis kaip ir tu.

Įkėlei šitą nesąmonę Kalėdų išvakarėse, kai žuvo 800 tūkst,. amerikiečių? Tu apgailėtinas! Apgailėtinas, tiesiog apgailėtinas", – parašė M.Rapaportas.

Gruodžio 30 dieną 37-ąjį gimtadienį švęsiantis L.Jamesas vis dar yra piktas dėl to, kad buvo priverstas izoliuotis po teigiamo COVID-19 testo, nors vėliau paaiškėjo, kad jis buvo netikslus.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: