R. Rubio praleis Europos čempionatą (Atskleidė, kad gali grįžti į Ispaniją)

R. Rubio praleis Europos čempionatą (Atskleidė, kad gali grįžti į Ispaniją)

Ispanijos krepšinio žvaigždė bei Klivlando "Cavaliers" atakų organizatorius Ricky Rubio papasakojo, kaip priėmė sunkią kelio traumą, dėl kurios jam sezonas baigtas, taip pat pasidalijo mintimis apie ateitį.



"Pergyvenau vieną dieną. Patyriau traumą – ką čia padarysi? Reikia į viską žiūrėti bendrai. Nereikia pamiršti, kaip kenčiame nuo pandemijos.

Jau dabar galiu pasakyti, kad vasarą neatstovausiu rinktinei. Būsiu įtrauktas į procesą kitu būdu, tačiau grįšiu ateityje.

Galimas mano kontrakto išmainymas? Anksčiau labai sunkiai tai priimdavau, tačiau dabar žvelgiu iš verslo pusės. Būna sunku, kai atiduodi visas jėgas, o vėliau – kaip tai buvo "Suns " ir "Timberwolves" – tave kažkur išsiunčia, o tu pats nieko net neįtari... Pripratau prie to, kad nuo vasario pradeda sklisti gandai apie Ricky Rubio", – teigia katalonas.


Pasak krepšininko, maždaug po ketverių metų, kai jo jaunesnysis sūnus pradės lankyti mokyklą, jis paliks NBA lygą, kurioje rungtyniauja nuo 2011 metų.

"Kai sūnus pradės lankyti mokyklą, NBA man nustos būti prioritetu. Man teks grįžti. Nenoriu, kad jam suktųsi galva nuo persikėlimų, kai sukaks šešeri, kai reiks rasti draugų. Mes tai nuodugniai aptarėme su žmona. Ateis laikas, kai krepšinis jau nebus prioritetas", – pareiškė R.Rubio.

Šiame sezone 31-erių 188 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 29 minutes įmesdavo 13,1 taško, atkovodavo 4,1 bei perimdavo 1,4 kamuolio ir atlikdavo 6,6 rezultatyvaus perdavimo.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: