J. Embiidas sumokėjo J. Valančiūno bendraklubiui skirtą baudą: „Jo techninė – ant mano sąžinės“

J. Embiidas sumokėjo J. Valančiūno bendraklubiui skirtą baudą: „Jo techninė – ant mano sąžinės“

NBA superžvaigždė ir Filadelfijos "76ers" lyderis Joelis Embiidas prisiėmė Jono Valančiūno bendraklubiui Naujojo Orleano "Pelicans" gretose Jose Alvarado skirtą baudą.



Antradienį vykusių rungtynių metu 183 cm ūgio J.Alvarado puolė ginti savo komandos draugą Garrettą Temple'ą, kuris atsidūrė ant parketo po 213 cm J.Embiido pražangos.

Po nedidelio konflikto abu krepšininkai gavo po techninę pražangą, už kurias lyga numato baudą – po 2000 dolerių už kiekvieną iš penkių pirmųjų sezone.

"Man patiko jo energija. Šis vaikinas grumiasi aikštelėje, išeina kovoti dėl pergalės. Gavęs techninę jis nenurimo, toliau naudojo "trashtalką"... Du vaikinai susidūrė aikštelėje. Jis nenusileido. Aš tai gerbiu. Man tai jame patiko.


Po rungtynių priėjau prie jo ir pasakiau, kad tęstų ta pačia linkme. Kas liečia pinigus... Manau, kad tai yra mažiausia, ką jam galiu padaryti, kadangi techninę pražangą skyrė dėl mano kaltės, o jis uždirba ne tiek daug, kiek dauguma lygoje.

Jo techninė – ant mano sąžinės, dėl to nenorėjau, kad vaikinas prarastų pinigus, jų juk visiems reikia", – pakomentavo kamerūnietis.

J.Embiidas šį sezoną uždirbs 31,6 mln., J.Alvarado pagal dvišalę sutartį – 462 629 dolerius.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: