„Lakers“ darbuotojas papasakojo apie R. Westbrooko konfliktą su F. Vogeliu

„Lakers“ darbuotojas papasakojo apie R. Westbrooko konfliktą su F. Vogeliu

Po tragiško Los Andželo "Lakers" sezono, kuriame Kalifornijos klubas nepateko net į įkrintamąsias varžybas, bus atsisveikinta su vyriausiuoju treneriu Franku Vogeliu, tuo tarpu nuolat kritikuotos komandos žvaigždės Russello Westbrooko likimas dar nėra žinomas.



Neįvardintu norėjęs likti vienas "Lakers" darbuotojų papasakojo išsamiau apie stratego ir atakų organizatoriaus konfliktą.

"Russellas negerbė Franko nuo pirmos dienos. Kai Frankas pasakė, kad bet kuris žaidėjas gali po kamuolio atkovojimo persivaryti jį į varžovų aikštės pusę, o taip ir žaidžiama šiuolaikinėje NBA, Russas pareiškė: "Ne, aš esu įžaidėjas, duokite kamuolį man ir bėkite".

Į tai Vogelis atsakė: "Ne, mes turime Taleną Hortoną-Tuckerį, Austiną Reavesą, Maliką Monką. Turime LeBroną, Anthony Davisą. Visi jie gali įžaidinėti".


Tačiau Russas užsispyrė: "Ne, įžaidėjas esu aš. Palikite man šį mėšlą ir nešdinkitės iš kelio", – anoniminio šaltinio žodžius pateikė "Los Angeles Times".

Šiame NBA lygos sezone 33 metų 191 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 34 minutes pelno 18,5 taško (29,8 proc. trit.), atkovoja 7,4 bei perima po 1 kamuolį ir atlieka 7,1 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: