Vidurinį pirštą „Celtics“ gerbėjams parodęs K. Irvingas: kai man rėkia „eiki šiknon“, negaliu nereaguoti

Vidurinį pirštą „Celtics“ gerbėjams parodęs K. Irvingas: kai man rėkia „eiki šiknon“, negaliu nereaguoti

Žvaigždėtasis Bruklino "Nets" atakų organizatorius Kyrie irvingas papasakojo apie nesusipratimą su Bostono "Celtics" sirgaliais, vienam kurių krepšininkas sekmadienio mačo metu parodė vidurinį pirštą.



"Nets" pralaimėjo Bostone vykusias pirmąsias NBA Rytų konferencijos ketvirtfinalio rungtynes 114:115, o maištingasis gynėjas į buvusios komandos krepšį įmetė 39 taškus (6/10 dvit., 6/10 trit., 9/9 baudų), atkovojo 5 bei perėmė 4 kamuolius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

"Pripratau prie to, kad žmonės bando išvesti mane iš kantrybės. Kai atvykstu į rungtynes svečiuose, žinau, kas manęs laukia.

Jei jie taip elgiasi su manimi, atsakau tuo pačiu. Nesakau, kad bandau pulti kiekvieną "Celtics" gerbėją. Tačiau kai man rėkia: "silpnas", "eik šiknon", negaliu į tai nereaguoti.


Mums komandoje sako, kad reikia elgtis santūriau sirgalių atžvilgiu, tačiau tegu visa tai eina velniop, tai atkrintamosios. Tai niekaip neįtakoja mano žaidimo, o man tokie momentai patinka.

Jei kažkas mane keikia, žiūriu jam į akis norėdamas įsitikinti, ar jis pasirengęs atsakyti už savo žodžius. Dažniausiai – ne", – teigia K.Irvingas.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: