J. Valančiūnas po pergalės: „Visuomet smagu sužaisti taip, bet reikia dar dviejų pergalių“

J. Valančiūnas po pergalės: „Visuomet smagu sužaisti taip, bet reikia dar dviejų pergalių“

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) atkrintamosiose varžybose Naujojo Orleano „Pelicans“ ekipa su Jonu Valančiūnu toliau gadina nuotaiką reguliariojo sezono nugalėtojams.



Lietuvio atstovaujamas klubas savo arenoje 118:103 (25:22, 24:29, 35:23, 34:29) įveikė Fynikso „Suns“ krepšininkus ir išlygino Vakarų konferencijos ketvirtfinalio serijos rezultatą 2:2.

Svariai prie pergalės prisidėjo J. Valančiūnas. Jis per 33 minutes pelnė 26 taškus (dvitaškiai 8/14, tritaškiai 1/1, baudų metimai 7/11), atkovojo 15 kamuolių, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir kartą suklydo.

Po mačo savo komentarą pateikė J. Valančiūnas, kuris nesureikšmino savo asmeninio pasirodymo.


„Kiekvienos rungtynės man yra labai svarbios. Esame paprasti ir norime laimėti. Turiu būti geresnis ir žaisti toliau. Tie prisilietimai prie kamuolio anksčiau ar vėliau ateina, o viską lemia rezultatas rungtynių pabaigoje. Visuomet smagu sužaisti taip, bet reikia dar dviejų pergalių.

Buvome agresyvūs, fiziški. Varžovai pasižymi geru fiziškumu, tai gerai besiginanti komanda. Būti tokiems pat agresyviems yra pagrindinis mūsų raktas į sėkmę“, – kalbėjo J. Valančiūnas.



Alfa.lt

Video rekomendacijos: