J. Valančiūno bendraklubis C.J. McCollumas: baigsiu karjerą „Pelicans“

J. Valančiūno bendraklubis C.J. McCollumas: baigsiu karjerą „Pelicans“

Jono Valančiūno bendraklubis Naujojo Orleano "Pelicans" gretose C.J.McCollumas pasidalijo įspūdžius apie pirmuosius mėnesius komandoje po perėjimo iš Portlando "Trail Blazers".



"Visuomenės nuomonė man nesvarbi. Turiu savarankiškai nuspręsti. Mano šeima viską suprato, kai pamatė, kaip mes žaidžiame.

Prieš mainus klausiau žmonos, ką ji mano. Jei būtų pasakiusi "ne", tai ir reikštų "ne". Mano sūnui buvo 3 savaitės ir 5 dienos, kai mane išmainė. Turėjome nuspręsti, kaip elgtis toliau. Kai tik žmona sutiko, man beliko pakalbėti su savo agentu, tuomet buvau pasirengęs perėjimui.

Dar nekalbėjau su vadovybe dėl kontrakto pratęsimo. Tačiau prieš išvykstant iš Portlando pasakiau žmonai: "Kur neatsidurčiau, norėsiu užbaigti karjerą ten".


Naujasis Orleanas patenka į sąrašą tų vietų, kuriose norėčiau baigti karjerą. Tą patį pranešiau ir savo agentui. Nesiruošiu šokinėti iš vienos vietos į kitą, nenoriu tapti laisvuoju agentu. Esu lygoje devynerius metus. Kada nors matėte mane laisvojo agento statuse? Laikausi principų, todėl savo karjeros pabaigą matau Naujajame Orleane", – pareiškė C.J.McCollumas.

NBA Vakarų konferencijos ketvirtfinalio serijoje iki keturių pergalių "Pelicans" 2:3 nusileidžia reguliariojo sezono nugalėtojams Finikso "Suns" krepšininkams.

30-metis 191 cm ūgio gynėjas šioje serijoje vidutiniškai per 40 minučių renka 23,4 taško (34,8 proc. trit.), atkovoja 7,4 kamuolio, atlieka 5,6 rezultatyvaus perdavimo ir blokuoja po 1 metimą.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: