Šį sezoną praleidęs Z. Williamsonas pasirašys kosminį kontraktą

Šį sezoną praleidęs Z. Williamsonas pasirašys kosminį kontraktą

Kaip jau skelbėme, Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždė bei Jono Valančiūno komandos draugas Naujojo Orleano "Pelicans" gretose Zionas Williamsonas pradėjo sportuoti, tačiau tęs reabilitaciją po pėdos operacijos ir žaisti galės tik kitame sezone.



Atletas jau vasarą gali sudaryti naują maksimalią sutartį. Kaip praneša "HoopsHype, kontrakto suma siektų 185,7 mln., o su premijomis už patekimą į simbolinius penketus – net 222,9 mln. JAV dolerių už penkerius metus.

"Žinoma, kad pasirašysiu naują sutartį. Tačiau negaliu to padaryti anksčiau laiko", – pakomentavo Z.Williamsonas.

"Džiaugiuosi, kad jis nori būti čia, nori būti mūsų salėje ir dirbti atstatant fizines kondicijas bei įgyjant optimalią formą.


Mes džiaugiamės visais, kas nori būti čia, Naujajame Orleane, su šia bendruomene bei kultūra. O jis to nori", – teigia "Pelicans" vyriausiasis treneris Willie Greenas.

Didelio antsvorio turintis ir su įvairiomis sveikatos problemomis susidūręs 2019 metų naujokų biržos pirmasis šaukimas šiame sezone nesužaidė nė mačo.

NBA lygoje 21-erių 198 cm ūgio puolėjas viso sužaidė vos 85 rungtynes, vidutiniškai per 32 minutes įmesdavo 25,7 taško (60,7 metimų iš žaidimo), sugriebdavo po 7 kamuolius ir atlikdavo 3,3 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: