Įsižeidęs P.J. Tuckeris apie išėjimą iš „Bucks“: jie parodė nepagarbą

Įsižeidęs P.J. Tuckeris apie išėjimą iš „Bucks“: jie parodė nepagarbą

Majamio "Heat" puolėjas P.J.Tuckeris papasakojo apie savo išėjimą iš Milvokio "Bucks" komandos, su kuria pernai tapo NBA čempionu.



"Pažiūrėkite į Iguodalą. Jis vėl "Warriors" gretose. Jis kuriam laikui su jais išsiskyrė bei buvo šešėlyje, tačiau vėliau sugrįžo.

Man atrodo, kad panašioje situacijoje gali atsidurti kiekvienas žaidėjas. Rasti vietą,m kur tave myli, kur gali sugrįžti. Maniau, kad kažką panašaus kuriu Milvokyje. O kai iškovojome titulą, pagalvojau: "O taip, tai ir vyksta".

Tačiau jų planuose nebuvo prabangos mokesčio mokėjimo, peržengti tą ribą dar toliau. Tokia situacija. Jie tave myli ir panašiai, tačiau nenori mokėti papildomų pinigų. Jie nutarė, kad mane galima pakeisti, ir mane pakeitė.


Net jei esi veteranas su tam tikru vaidmeniu, galvoji: "Tai radote man tinkamą pamainą. Puiku". O man tai buvo net ne pinigai. Daugiausia tai reiškė pagarbą, kadangi iį esmės jie man pasiūlė rasti kokį nors kontrakto variantą, tuomet jį pakartos.

Išgirdęs tai suvokiau, kad negrįšiu, net jei ir pralošiu pinigų prasme. Tai įvertinau kaip nepagarbą. Kai tik tai įvyko, pasakiau savo agentui: "Mes einame toliau. Nežinau, kaip viskas susiklostys, tačiau einame toliau", – papasakojo P.J.Tuckeris.

Reguliariajame sezone 37-erių 196 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 28 minutes rinko 7,7 taško (41,5 proc. trit. – geriausias rodiklis karjeroje), atkovojo 5,5 kamuolio ir atliko 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: