Atskleista daugiau detalių apie „Juventus“ žaidėjo nužudymą (VIDEO)

Atskleista daugiau detalių apie „Juventus“ žaidėjo nužudymą (VIDEO)

Kaip jau rašėme, pirmadienį pranešta, kad netikėtai mirė Utenos "Uniclub Casino-Juventus" marškinėlius vilkėjęs Adreianas Payne'as.



Iš karto nebuvo skelbiama 31-erių atleto mirties priežastis. Vėliau Orindžo apygardos (Floridos valst.) šerifo valdyba pranešė, kad atletas buvo peršautas ankstų sekmadienio rytą ir mirė atvežtas į ligoninę. Šaudęs 29-erių Lawrence'as Dority liko nusikaltimo vietoje ir bendradarbiavo su policija. Po apklausos jis buvo apkaltintas tyčine žmogžudyste ir suimtas.

San Fransisko "Golden State Warriors" žvaigždė Draymondas Greenas, kuris rungtyniavo kartu su A.Payne'u Mičigano universiteto komandoje bei dviejus metus gyveno viename kambaryje, buvo šokiruotas ir iš pradžių negalėjo net kalbėti apie tragediją, tačiau vėliau atskleidė daugiau bičiulio žūties detalių.

"Visi, kas pažinojo Adreianą, žino, kad jis buvo nepiktybiškas, rūpinosi kitais netgi daugiau, nei savimi. Jis žuvo bandydamas padėti kitam žmogui.


Jis bandė padėti draugui, kuriam kilo buitinis konfliktas, o kai atvyko, buvo tragiškai nušautas.

Ilsėkis ramybėje, broli. Buvo kalbama, kad niekada negalėsi žaisti aukščiausiame lygyje, tačiau pasiekei neįmanomo ir patekai į NBA.

Pažadu, kad kol nesusitiksime vėl, rūpinsiuosi tavo artimaisiais", – pareiškė D.Greenas.

Į Uteną A.Payne'as atvyko gruodžio viduryje ir Lietuvos krepšinio lygoje ("Betsafe LKL") sužaidė septynerias rungtynes.

Lietuvos krepšinio gerbėjams amerikietis anksčiau geriausiai buvo žinomas iš žaidimo Eurolygoje Atėnų "Panathinaikos" ir Vilerbano ASVEL gretose.

208 cm ūgio vidurio puolėjas ragavo ir NBA duonos bei sužaidė 107 mačus atstovaudamas Atlantos "Hawks", Minesotos "Timberwolves" ir Orlando "Magic" komandoms.



Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: