S. Curry: J. Morantui nėra nieko neįmanomo, o „Grizzlies“ dar ilgai pretenduos į lyderiavimą Vakaruose

S. Curry: J. Morantui nėra nieko neįmanomo, o „Grizzlies“ dar ilgai pretenduos į lyderiavimą Vakaruose

San Fransisko "Golden State Warriors" superžvaigždė Stephenas Curry po pergalės prieš Memfio "Grizzlies" NBA Vakarų konferencijos pusfinalio serijoje 4:2 negailėjo pagyrų varžovų lyderiui Ja Morantui.



"Morantas yra didžiulė problema. Jo rodikliai – beprotiški. Pirmavome 2:1, manėme, kad jis galės užbaigti seriją, o jis reikalauja viso mūsų dėmesio.

Tai jo trečias ar ketvirtas sezonas? Jam nėra nieko neįmanomo. Kaip jau sakiau anksčiau, "Grizzlies" dar ilgai pretenduos į lyderystę Vakarų konferencijoje.

Mes švęsime savo pergalę ir tęsime judėjimą link užsibrėžto tikslo, tačiau reikia suvokti, kad "Grizzlies" čia ilgam, o Ja Morantas – tai problema", – pareiškė S.Curry.


Didžiausią pažangą padariusio žaidėjo apdovanojimą atsiėmęs J.Morantas reguliariajame sezone vidutiniškai per 33 minutes rinko 27,4 taško (34,4 proc. trit.), atkovojo 5,7 bei perėmė 1,2 kamuolio ir atliko 6,7 rezultatyvaus perdavimo.

Atkrintamosiose varžybose 22-ejų 191 cm ūgio įžaidėjo rodikliai buvo dar solidesni – 27,1 pelnyto taško (34 proc. trit.), po 8 atkovotus bei po 2 perimtus kamuolius ir 9,8 rezultatyvaus perdavimo per 38 minutes.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: