J. Valančiūno bendraklubis išgirdo nuosprendį dėl smurtavimo prieš policininkus (VIDEO)

J. Valančiūno bendraklubis išgirdo nuosprendį dėl smurtavimo prieš policininkus (VIDEO)

Jono Valančiūno komandos draugas Naujojo Orleano "Pelicans" klube Jaxsonas Hayesas išgirdo nuosprendį dėl muštynių su policijos pareigūnais praėjusių metų vasarą.



Aukštaūgiui skirti treji metai laisvės atėmimo atidedant bausmės vykdymą, taip pat jis privalės atlikti 450 valandų viešųjų darbų bei metus laiko lankyti kursus apie smurtavimą artimoje aplinkoje.

J.Hayesas buvo sulaikytas 2021 metų liepos 28 dieną, kai policija atvyko pagal iškvietimą dėl smurtavimo namie. Pareigūnai sureagavo į moters skambutį, kuriuo buvo pranešta, kad jos giminaitė skundžiasi agresyviu krepšininko elgesiu.

Atvykę į įvykio vietą policininkai pareiškė, kad privalo patekti į namus ir įsitikinti, ar viskas gerai, tačiau atletas atsisakė juos įsileisti.


Pareigūnai pabandė uždėti J.Hayesui antrankius, tačiau pastarasis pasipriešino ir trenkė vieną iš jų į sieną. Vėliau policija pranešė, kad pareigūnas patyrė alkūnės sužalojimą, jam prireikė medikų pagalbos.

Praėjusiame NBA lygos sezone 22-ejų 211 cm ūgio vidurio puolėjas vidutiniškai per 20 minučių rinko 9,3 taško, atkovojo 4,5 kamuolio ir blokavo 0,8 metimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: