E. Kanteris Freedomas: mane išvijo iš NBA dėl finansinių nuostolių

E. Kanteris Freedomas: mane išvijo iš NBA dėl finansinių nuostolių

Daugiau socialiniuose tinkluose nei aikštelėje pastebimą Enesą Kanterį Freedomą prieš pat praėjusio NBA lygos sezono "deadline'ą" Bostono "Celtics" išmainė į Hjustono "Rockets", iš kur turkas buvo iš karto atleistas bei taip ir nerado darbo.



Kaip jau rašėme, rudenį JAV pilietybę priėmęs aukštaūgis įsitikinęs, jog lygos klubai padarys viską, kad nepasirašytų su juo kontrakto dėl jo nuolatinės kritikos Kinijos ir Turkijos vyriausybių atžvilgiu.

"Pateiksiu jums paprastą statistiką, joje nėra nieko sudėtingo: pernai žaidžiau Portlande ir turėjau dvigubų dublių vidurkį (11,2 tšk., 11 atk. kam.). Patekome į atkrintamąsias. Ir man sako, kad per pusmetį praradau sugebėjimą žaisti krepšinį?

Net vaikai gatvėje iš to pasijuoktų. Manau, kad galėčiau būti daugumos komandų starto penketo žaidėjas, tačiau kadangi dėl mano pasisakymų NBA turi finansinių nuostolių, mane nutarė išvyti iš lygos. Viskas paprasta.


Man ką tik sukako 30 metų, o jie mane stumia link karjeros užbaigimo. Lengvai galėčiau žaisti dar šešis ar septynis sezonus. Deja, tokioje lygoje su tokiais žaidėjais tai neįmanoma", – guodėsi E.Kanteris Freedomas.

Aikštelėje pasireikšti 208 cm ūgio vidurio puolėjas praėjusį sezoną daug negavo – 3,7 pelnyto taško bei 4,6 atkovoto kamuolio vidutiniškai per 12 minučių.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: