Intrigos nebėra – K. Irvingas nusprendė pratęsti kontraktą su „Nets“ (K. Durantas taip pat lieka)

Intrigos nebėra – K. Irvingas nusprendė pratęsti kontraktą su „Nets“ (K. Durantas taip pat lieka)

Kaip jau rašėme, NBA lygos žvaigždė bei vienas Bruklino "Nets" lyderių Kyrie Irvingas gavo klubo leidimą ieškoti komandų vykdant mainus pagal schemą "sign-and-trade" – sandėrio rūšis, kai komanda pasirašo kontraktą su savo laisvuoju agentu ir iš karto išmaino jį į kitą ekipą.



Tačiau tokia galimybe domėjosi vien Los Andželo "Lakers", o "The Atletic" pranešė, kad krepšininkas apsisprendė likti Brukline.

"Normalūs žmonės palaiko pasaulį, bet tie, kurie išdrįsta skirtis, veda mus į rytojų. Priėmiau sprendimą prisijungti. Iki pasimatymo rudenį", – brūkštelėjo ir pats žaidėjas.

K.Irvingas turi laiko iki trečiadienio, pasinaudoti opcija 2022-2023 metų sezonui su 36,5 ml. dolerių atlyginimu.


2016 metų NBA čempionas bei septynerių "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis praleido didžiąją sezono dalį dėl kategoriško atsisakymo skiepytis nuo COVID-19.

30-metis 188 cm ūgio gynėjas reguliariajame sezone viso sužaidė vos 29 rungtynes, vidutiniškai per 38 minutes rinko 27,7 taško (41,8 proc. trit.), atkovojo 3,8 bei perėmė 1,4 kamuolio ir atliko 5,8 rezultatyvaus perdavimo.

Prasidėjus neaiškumams dėl K.Irvingo situacijos, pasklido ir kalbos, kad "Nets" gali palikti kitas komandos lyderis, geras įžaidėjo bičiulis Kevinas Durantas.

Tačiau dabar ESPN apžvalgiininkas Adrianas Wojnarowskis pranešė, kad puolėjas lieka Brukline.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: