Gandus apie nesutarimus su „Blazers“ savininke paneigęs D. Lillardas ilgam lieka Portlande

Gandus apie nesutarimus su „Blazers“ savininke paneigęs D. Lillardas ilgam lieka Portlande

Portlando "Trail Blazers" lyderis Damianas Lillardas pratęsė kontraktą dvejiems metams ir net 122 mln. dolerių, tokiu būdu per ateinančius penkerius metus uždirbs beveik 270 mln.



Tokiu būdu NBA superžvaigždė taps vienu daugiausia uždirbusių žaidėjų lygos istorijoje. Visų jo kontraktų suma siekia apie 451 mln. dolerių.

Sutarties sudarymo išvakarėse "The New York Post" parašė, kad D.Lillardas negali susisiekti su Portlando komandos savininke Jodi Allen, neva pastaroji neatsiliepia telefonu bei ignoruoja pranešimus.

Taip pat krepšininkas tą pačią dieną pareiškė, jog šie gandai yra visiškas prasimanymas, jog J.Allen visada randa laiko su juo pasikalbėti, o pranešimų niekada nėra siuntęs.


Visą savo karjerą Portlande praleidęs D.Lillardas praėjusiame sezone dėl pilvo tendinopatijos (sausgyslių uždegimo) paskutinį kartą į aikštelę buvo išbėgęs gruodžio 31 dieną, o jo rodikliai buvo ženkliai kritę.

31 metų 188 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 36 minutes pelnė po 24 taškus (32,4 proc. trit.), atkovojo 4,1 kamuolio ir atliko 7,3 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: