A. Iguodala: R. Wallace'as geresnis už Giannį, jis patektų į dabartinių žaidėjų penketuką

A. Iguodala: R. Wallace'as geresnis už Giannį, jis patektų į dabartinių žaidėjų penketuką

San Fransisko "Golden State Warriors" veteranas Andre Iguodala aukštai įvertino 2004 metų NBA čempiono Detroito "Pistons" gretose Rasheedo Wallace'o žaidimą.



"Tikriausiai Rasheedas Wallace'as galėtų patekti į dešimtmečio geriausių krepšininkų penketuką. Jis tiesiog nusprendė, kad pasieks savo.

Jis pataikydavo tritaškius iš aikštės vidurio. Net ne taip, jis pataikydavo iš aikštės vidurio ir kaire, ir dešine ranka.

Jei Rasheedas rungtyniautų dabartinėje NBA, jis patektų į geriausių žaidėjų penketuką. Jis būtų geresnis už Giannį, o aš giannį mėgstu", – pareiškė A.Iguodala.


R.Wallace'as dalyvavo ketveriose "Visų žvaigždžių" rungtynėse, tačiau per savo 16 sezonų NBA lygoje trukusią karjerą nebuvo išrinktas nė į vieną iš simbolinių penketų.

211 cm ūgio puolėjas, vilkėdamas Vašingtono "Bullets", Portlando "Trail Blazers", Atlantos "Hawks", "Pistons", Bostono "Celtics" ir Niujorko "Knicks" marškinėlius viso sužaidė 1109 rungtynes, vidutiniškai per 33 minutes rinko 14,4 taško (33,6 proc. trit.), atkovodavo 6,7 bei perimdavo po 1 kamuolį, atlikdavo 1,8 rezultatyvaus perdavimo ir blokuodavo 1,3 metimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: