Ch. Barkley apie kosminį B. Bealo kontraktą: mama, kodėl nepagimdei manęs vėliau?

Ch. Barkley apie kosminį B. Bealo kontraktą: mama, kodėl nepagimdei manęs vėliau?

Šlovės muziejaus narys bei TNT ekspertas Charlesas Barkley, komentuodamas įspūdinga Vašingtono "Wizards" žvaigždės Bradley Bealo kontraktą, stebėjosi atlyginimu dydžiu šiuolaikinėje NBA lygoje.



"Vau. Štai ką pasakysiu. Labai myliu savo mamą ji mirė prieš keletą metų. Kiekvieną kartą, kai matau kažką panašaus į tokius kontraktus, norisi nuvažiuoti į kapines ir šaukti: "Kodėl nepalaukei dar poros metų su mano gimimu?! Dar poros metų!"

Tačiau linkiu visko paties geriausio šiems vaikinams. Bradley – puikus žaidėjas. Visai nenoriu atrodyti kaip nuolat bambantis ir besiskundžiantis senas vaikinas.

Uždirbau daugiau pinigų, nei Billas Russellas, jis žaidė kur kas geriau už mane. Uždirbau daugiau pinigų, nei Kareemas, jis žaidė kur kas geriau už mane. Tepadeda jiems dievas. Jie šaunuoliai, kad sugebėjo gauti gerą darbą", – teigia Ch.Barkley.


Priminsime, kad visą savo karjerą Vašingtono komandoje praleidęs B.Bealas ne tik sudarė naują penkerių metų 251 mln dolerių vertės sutartį, tačiau ir yra vienintelis žaidėjas lygoje, kurio kontrakte yra punktas su išmainymo draudimu.

Praėjusiame sezone 28-erių 196 cm ūgio atakuojantis gynėjas vidutiniškai per 36 minutes rinko 23,2 taško (30 proc. trit.), atkovojo 4,7 kamuolio ir atliko 6,6 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: