Brukline ketinantis likti K. Irvingas: praeitame gyvenime buvau Durantas

Brukline ketinantis likti K. Irvingas: praeitame gyvenime buvau Durantas

Žvaigždėtasis Bruklino "Nets" atakų organizatorius Kyrie Irvingas bendros transliacijos  Instagrame su kitu savo komandos lyderiu Kevinu Durantu pasakė, kad jie yra panašūs žaidimo stiliumi.



"Jau esu sakęs, kad praeitame gyvenime buvau tavimi. Tu darai tą patį, ką dariau aš. Mąstai taip pat kaip aš: prasibrauti iki savo pozicijos, pašokti ir mesti.

Mano kojų darbas yra nepriekaištingas, esu aukštas ir galiu dėti iš viršaus. Kai metu pakibęs ore, nematau kitų žmonių", – pareiškė K.Irvingas.

Seni bičiuliai sujungė jėgas "Nets" gretose 2019 metais. Šiame tarpsezonyje K.Irvingas nepanoro pratęsti kontrakto, kuris baigiasi po ateinančio sezono, o K.Durantas paprašė būti išmainomas.


Tiesa, "Bleacher Report" apžvalgininkas Jake'as Fisheris sekmadienį pranešė, kad K.Irvingas jau susitaikė su mintimi, kad jo išvykimas į kitą klubą mažai tikėtinas, o likti Brukline jam šiuo metu priimtinas variantas.

Kiek anksčiau buvo paskelbta, kad derybos iškeisti K.Irvingą į Los Andželo "Lakers" žvaigždę Russellą Westbrooką atsidūrė aklavietėje.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: